Prinţul Charles: România pierde 3 hectare de pădure virgină pe oră

Postat la 31 octombrie 2013 43 afişări

Prinţul Charles a declarat, într-un mesaj transmis miercuri seară la lansarea părţii a treia a documentarului "Wild Carpathia", că România pierde 3 hectare de pădure virgină pe oră, iar jumătate din acest fenomen se petrece în zone care ar trebui să fie protejate.

Prinţul Charles: România pierde 3 hectare de pădure virgină pe oră

 Premiera de gală a celei de-a treia părţi a seriei documentare "Wild Carpathia" a avut loc miercuri seară, la hotelul Pullman din Bucureşti. La eveniment au participat numeroase personalităţi, între care ambasadorul Marii Britanii în România, Martin Harris, ministrul delegat pentru IMM, Turism şi Mediu de Afaceri, Maria Grapini, ministrul Mediului, Rovana Plumb, şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

În cadrul evenimentului, ambasadorul Marii Britanii în România, Martin Harris, a spus că este foarte bucuros să fie alături de cei prezenţi la manifestare pentru a sprijini acest proiect româno-britanic, "care are scopul să protejeze şi să promoveze cel mai frumos peisaj de pe continentul Europei".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/printul-charles-romania-pierde-3-hectare-de-padure-virgina-pe-ora-11595117
11595117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.