Prinţul Ali bin Al Hussein al Iordaniei şi-a depus oficial candidatura la preşedinţia FIFA

Autor: Traian Terzian Postat la 15 octombrie 2015 43 afişări

Prinţul Ali bin Al Hussein al Iordaniei a anunţat, joi, că şi-a depus oficial candidatura pentru preşedinţia FIFA, post pentru care s-a mai prezentat şi la alegerile din 29 mai, când s-a retras după primul tur de scrutin, informează L'Equipe.

La preşedinţia FIFA şi-au mai anunţat intenţia de a candida francezul Michel Platini, preşedintele UEFA, şi sud-coreeanul Chung Mong-joon, vicepreşedintele Confederaţiei asiatice.

Alegerile pentru şefia FIFA vor avea loc la 26 februarie 2016.

Elveţianul Joseph Blatter a anunţat, la începutul lunii iunie, că demisionează din funcţia de preşedinte al FIFA, după ce a fost reales pentru a cincea oară. Blatter a câştigat, în 29 mai, la Zurich, un al cincilea mandat la preşedinţia FIFA, după ce, în urma voturilor din primul tur de scrutin, contracandidatul său, prinţul iordanian Ali bin Al Hussein, în vârstă de 39 de ani, s-a retras din cursă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
ALI,
FIFA
/actualitate/printul-ali-bin-al-hussein-al-iordaniei-si-a-depus-oficial-candidatura-la-presedintia-fifa-14844317
14844317
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.