Primele subscrise de Groupama Asigurări au crescut cu 9,3% în primul semestru al anului

Autor: Andra Stroe Postat la 05 septembrie 2018 40 afişări

Groupama Asigurări a înregistrat creşteri pe toate liniile de business în primul semestru al anului, ajungând la un volum total al primelor brute subscrise de 504 milioane lei, mai mare cu 9,3% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Primele subscrise de Groupama Asigurări au crescut cu 9,3% în primul semestru al anului

Atât asigurările de viaţă, cât şi cele non-viaţă au avut un avans important în primele şase luni ale anului. Astfel, linia asigurărilor de viaţă a avut o creştere semnificativă, de 20%,  faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017, ajungând la 21 milioane lei, spun reprezentanţii companiei.

În ceea ce priveşte asigurările non-viaţă, pe linia de Sănătate şi accidente, precum şi Alte asigurări non-viaţă creşterile sunt de două cifre (+15%, respectiv +17%), confirmând astfel potenţialul ridicat. În total, valoarea primelor brute subscrise în zona asigurărilor non-viaţă a ajuns la 483 milioane lei, în creştere cu 9% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017.

Creşteri semnificative au fost ȋnregistrate şi de segmentele Casco şi Property. Astfel, primele pe segmentul CASCO s-au majorat cu 9%, creşterea fiind susţinută si de înmatriculările de maşini noi. În acelaşi timp, asigurările Property (fără Agro) îşi continuă dinamica pozitivă (+8% comparativ cu anul trecut), atingând valoarea de 82 milioane lei, ca urmare a creşterii semnificative atât pe segmentul companiilor cât şi pe cel al persoanelor fizice.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.