Primele pachete charter pentru litoralul românesc au tariful mediu de 300 de euro/persoană

Autor: Georgiana Călin Postat la 05 iulie 2017 251 afişări

Pe portalul online de rezervări pachete turistice Concediu.com utilizatorii pot achiziţiona oferte charter pentru litoralul românesc. Pachetele sunt cu plecare din Iaşi, Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara, cu o durată medie de 6 nopţi, 7 zile. Pachetul mediu este de 300 de euro/persoană pentru mijlocul sezonului estival.

Primele pachete charter pentru litoralul românesc au tariful mediu de 300 de euro/persoană

„Avem disponibile pentru clienţii noştri pachete cu 2 plecări săptămânale din Cluj şi Timişoara, respectiv o singură plecare săptămânală din Iaşi şi Oradea. Zborurile sunt efectuate cu Blue Air, durează maximum o oră, iar aceste pachete reprezintă o premieră pentru România. Le-am încărcat în sistemul nostru de rezervare încă de la finalul lunii Iunie şi au fost foarte căutate. De exemplu, 3 din 10 utilizatori ai site-ului caută vacante în România, iar dintre aceştia, 30% caută pachete cu avion", spune Mădălin Măncilă, director general al Millennium Tour, dezvoltatorul portalului de rezervări concediu.com

Pachetele de vacanţă pe litoralul românesc, cu avionul, pornesc de la 400 de euro pentru 2 persoane pentru plecări din Iaşi, respectiv de la 450 euro, pentru plecări din Cluj Napoca, Oradea şi Timisoara. Acestea includ transportul cu avionul, cazarea la un hotel de 3 stele, cu mic dejun. Pentru cei care aleg sistemul all inclusive, pachetul mediu ajunge la 650 de euro, pentru o săptămână. Preţul conţine taxe de aeroport, bagaj de mână şi de cală. 

Pentru cei care nu doresc şi cazare, pe Concediu.com se pot rezerva şi bilete de avion către litoral, preţul acestora pornind de la 69 de euro pentru plecări din Iaşi, respectiv 110 euro pentru restul destinaţiilor. Zborurile şi pachetele către litoralul românesc sunt disponibile până la sfârşitul lunii august.

"Estimăm, până la finalul verii, că vom avea un număr semnificativ de pachete vândute pentru litoralul românesc, dintre care 30% vor fi pachete charter. Dacă Blue Air menţine operarea curselor din aceste destinaţii către litoral, la anul vom avea un boom pentru astfel de pachete", spune Mădălin Măncilă.

Proiectul turistic Concediu.com este dezvoltat de agenţia de turism Millennium Tour. Concediu.com este un portal care permite rezervarea de pachete turistice integrale (cazare, transport, masă) de la mai mulţi turoperatori, atât în străinătate cât şi în România. Site-ul înglobează peste 3.000 de pachete turistice, în peste 40 de destinaţii, din care 80% sunt pentru destinaţii externe.

Millennium Tour este o agenţie de turism corporate travel, lansată pe piaţă în 1999. În 2005 a creat portalul de rezervări de bilete de avion, Paravion, care a fost cumpărat în 2006 de către fondul spaniol de investiţii GED. La finalul anului 2016, cifra de afaceri a Millennium Tour a fost de aproximativ două milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.