Primele licitaţii cu spaţiile deţinute de Dorin Cocoş au dat peste cap piaţa imobiliară

Postat la 18 august 2017 98 afişări

Primele licitaţii cu spaţiile comerciale aparţinând lui Dorin Cocoş, desfăşurate joi la sediul Direcţiei Generale Executări Silite Cazuri Speciale din cadrul ANAF, s-au încheiat la preţuri cu peste 50% mai mari decât nivelul pieţei din zona unde se află proprietăţile, contrariindu-i pe investitori.

Primele licitaţii cu spaţiile deţinute de Dorin Cocoş au dat peste cap piaţa imobiliară

Pentru un spaţiu comercial de 52 mp situat pe bulevardul Ştefan cel Mare (nr. 5), preţul de pornire a fost stabilit la 340.800 de lei, echivalentul a 1.456 de euro/mp, dar a fost adjudecat la 877.000 de lei, echivalentul a 3.747 de euro/mp.

Această cotaţie, de peste 3.700 de euro/mp, este cu cel puţin 50% mai mare decât nivelul solicitat de vânzători în anunţurile imobiliare pentru zonele centrală şi ultracentrală ale Capitalei.

Spre exemplu, în zona Armenească preţurile solicitate sunt puţin peste 2.500 de euro/mp, în Piaţa Victoriei – sub 2.400 de euro/mp, iar în zona Ficusului chiar sub 2.000 de euro/mp.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.