Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc: Urmează vremuri dificile, îi îndemn pe toţi să meargă la vot

Autor: Vasile Magradean, Andreea Tobias Postat la 11 decembrie 2016 97 afişări

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat, duminică, pentru cei care cred că România merge înainte prin investiţii şi locuri de muncă şi i-a îndemnat pe clujeni, dar nu numai, să meargă la vot pentru că ţara are nevoie de o guvernare stabilă, deoarece urmează vremuri dificile.

Emil Boc a declarat, duminică, la ieşirea din secţia de votare, că România are nevoie de consolidarea statutului său în UE, în NATO şi în parteneratul strategic cu SUA.

"Am votat cu cei care cred că România merge înainte prin investiţii şi locuri de muncă. Investiţiile şi locurile de muncă reprezintă cea mai bună cale spre creşterea economică şi cea mai bună formă de protecţie socială. Îi îndemn pe toţi clujenii să meargă la vot, avem nevoie de o guvernare stabilă, pentru că urmează vremuri dificile. Trăim într-un context geopolitic destul de încărcat, opţiunile vecinilor noştri le cunoaşteţi, România are nevoie de consolidarea statutului său în UE, în NATO şi în parteneratul strategic cu SUA. De asemenea, anul viitor urmează alegeri în Franţa, Germania, Olanda, Italia. E bine să avem un guvern stabil legitim, iar această legitimitate nu poate rezulta decât printr-o largă participare la vot a românilor. De aceea îi invit pe toţi să meargă la vot”, a spus Boc.

Emil Boc a votat, duminică, la secţia nr. 48 din Cluj-Napoca, alături de soţia sa, Oana, edilul fiind însoţit de lideri ai PNL Cluj.

În judeţul Cluj sunt deschise 656 de secţii de votare, fiind aşteptaţi la urne 604.430 alegăori. Judeţul are 10 deputaţi şi 4 senatori.

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BOC,
VOT,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.