Primarul general al Capitalei anunţă desfiinţarea (ACMDS). „Era o companie municipală mai mică, specializată în dat banii pe maşini, chirii şi salarii”.

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 03 aprilie 2021 130 afişări

Primarul general al Capitalei anunţă desfiinţarea (ACMDS). „Era o companie municipală mai mică, specializată în dat banii pe maşini, chirii şi salarii”.

Primarul general al Capitalei anunţă desfiinţarea Asociaţiei Centru Municipal pentru Dialog Social Bucureşti (ACMDS), care „nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici”: „Era o companie municipală mai mică, specializată în dat banii pe maşini, chirii şi salarii”.

„Încă un pas făcut pentru reducerea risipei în primărie. La sfârşitul lunii decembrie, am anunţat începerea demersurilor administraţiei locale pentru desfiinţarea Asociaţiei Centru Municipal pentru Dialog Social Bucureşti, iar acum s-a obţinut decizia judecătorească de dizolvare. Acest ONG, înfiinţat în 2018 de fosta administraţie a Capitalei, nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici – aproape 4 milioane de lei pe an – fără niciun beneficiu real pentru cetăţeni. Era o companie municipală mai mică, specializată în dat banii pe maşini, chirii şi salarii, care nu avea nici măcar scuza că prestează un serviciu public autentic şi care a acumulat şi jumătate de milion de lei datorii”, transmite Nicuşor Dan.

El mulţumeşte Roxanei Cantea, consilier general USR, numită în Adunarea Generală a acestui ONG special pentru a derula demersurile juridice necesare desfiinţării şi care a rezolvat această problemă.

Adunarea Generală a hotărât în 01 martie 2021, pe baza mandatului din hotărârea CGMB 438/ 28.12.2020, lichidarea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
companie municipală,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.