Primarul care vrea să mute toate cluburile în afara oraşului pentru a nu mai deranja cetăţenii

Postat la 01 septembrie 2016 259 afişări

Primarul care vrea să mute toate cluburile în afara oraşului pentru a nu mai deranja cetăţenii

Primarul Nicolae Robu se gandeste foarte serios sa mute toate cluburile din Timisoara, in afara orasului. Aceasta desi in urma cu doi ani nici nu a vrut sa auda de asa ceva.

Un timisorean i-a sesizat edilului, intr-o audienta publica tinuta pe Facebook,  ca este deranjat de zgomotul din cluburi. Primarul l-a sfatuit pe acesta sa sesizeze Politia Locala si a dezvaluit ca are in vedere mutarea lor in afara Timisoarei.

„Trebuie sesizata Politia, se fac masuratori cu aparatura omologata. Un anumit deranj in oras inevitabil exista. Vom cauta o locatie unde sa dezvoltam cluburile orasului. Una unde sa nu mai fie perturbati cetatenii. Nu o avem inca, dar avem niste idei in analiza si atunci vom asigura mijloace de transport in comun care sa ii dupa pe cei amatori de cluburi, sa ii aduca inapoi in oras. Le asiguram, deci, toate conditiile. Vrem ca ei sa se poata simti bine fara ca altii sa se simta rau in urma distractiei lor„, a spus Robu.

Cu toate acestea, primarul reia o idee mai veche cum ca Timisoara este un oras plin de viata si ca nu poate sa aiba un ‘iz’ monastiresc.

„Inteleg ca este un deranj de la multe cluburi, dar nici nu putem sa avem pretentia ca un oras plin de viata, ca Timisoara, sa aiba iz de spatiu monastiresc. Intr-un oras auzi clopotele Catedralei, clopotele altor biserici si le auzi la anumite intervale de timp, auzi inevitabil zgomotul masinilor si iata, in week-end, cel putin, e greu sa facem sa nu se auda si zgomot de la cluburi„, a mai adaugat edilul.

Cititi mai multe pe www.opiniatimisoarei.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.