Primarul care deszăpezeşte singur comuna pentru că nu-şi permite un angajat

Postat la 16 decembrie 2018 2345 afişări

Primarul care deszăpezeşte singur comuna pentru că nu-şi permite un angajat

Bartók Ede Ottó, primarul din Dalnic, judeţul Covasna, a ajuns să deszăpezească singur comuna.

Aflat sub cod galben de vreme rea, judeţul Covasna a fost măturat de viscol sâmbătă. Dacă va continua în felul acesta, satul Dalnic va rămâne izolat de restul lumii.

Şi mai grav e ca oficialităţile nu au bani pentru deszăpezire. Primăria Dalnic are, ce-i drept, o lamă, dar nu şi-a permis să cumpere şi tractorul care s-o împingă pe drumuri. Primarul Otto Bartok şi-a scos din curte propriul utilaj cu volă şi a pornit pe drumuri - în încercarea de a da singur zăpadă la o parte.

 

“N-avem bani anul ăsta nici de salarii, avem facturi restante la electricitate şi la telefoane. O să ies la deszăpezit, nu prea am altă soluţie”, spune edilul, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comuna,
primar,
refuz,
angajare,
permisiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.