Primăria va majora cu 50% bugetul pentru alocaţia de hrană din spitalele din Bucureşti

Postat la 19 aprilie 2018 38 afişări

Proiectul de hotărâre care prevede majorarea cu 50% a nivelului alocaţiilor de hrană pentru consumurile colective din spitalele din Bucureşti a fost aprobat, joi, de Consiliul General al Capitalei, suma necesară fiind de peste cinci milioane de lei.

Primăria va majora cu 50% bugetul pentru alocaţia de hrană din spitalele din Bucureşti

„Se aprobă majorarea cu 50% a nivelului alocaţiilor de hrană pentru consumurile colective din unităţile sanitare publice aflate în administrarea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti. (...) Finanţarea majorării nivelului alocaţiilor se va efectua din bugetul propriu al Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, iar bugetul estimat pentru acest proiect este de 5.523.000 lei. (...) Având în vedere creşterea preţurilor la mărfurile alimentare în perioada octombrie 2016 - aprilie 2018, precum şi elementele specifice alimentaţiei în cazul anumitor boli, este necesară majorarea nivelului actual alocaţiilor de hrană pentru consumurile colective din unităţile sanitare publice aflate în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti”, potrivit proiectului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.