Primăria Galaţi oferă ajutor financiar pentru DEBRANŞAREA de la sistemul centralizat de termoficare

Postat la 27 iunie 2017 239 afişări

Primăria Galaţi oferă un ajutor financiar în valoare de 3.000 de lei pentru fiecare abonat care se debranşează de la sistemul centralizat de termoficare, municipalitatea intenţionând ca până la finalul lunii să realizeze 400 de plăţi pentru sisteme alternative individuale de încălzire.

Primăria Galaţi oferă ajutor financiar pentru DEBRANŞAREA de la sistemul centralizat de termoficare

Reprezentanţii Primăriei Galaţi au transmis, marţi, că s-a semnat deja prima dispoziţie de plată către un beneficiar în cadrul programului de acordare a subvenţiei ce va fi oferit de municipalitate celor care se debranşează de la sistemul centralizat de termoficare.

„S-a semnat prima dispoziţie de plată către beneficiar în cadrul programului de acordare a ajutorului financiar din partea Primăriei Municipiului Galaţi către cetăţenii municipiului pentru achiziţionarea unui sistem alternativ de producere a apei calde şi căldurii. Este vorba despre o plată care se realizează prin mandat poştal”, au arătat reprezentanţii Biroului de Presă al Primăriei Galaţi.

Potrivit sursei citate, până la finalul lunii Primăria intenţionează să facă 400 plăţi pentru achiziţionarea unor sisteme alternative individuale de încălzire a locuinţelor şi de producere a apei calde.

Municipalitatea oferă o subvenţie în valoare de 3.000 de lei fiecărui abonat la sistemul centralizat de termoficare care se debranşează şi îşi achiziţionează centrale termice ori electrice, panouri radiante, calorifere sau boilere.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.