Primăria din România care a declarat război Şpăgii! Mesajul primarului

Postat la 18 ianuarie 2018 1435 afişări

Iniţiativă lăudabilă a primarului din Giurgiu care a declarat război şpăgii. El le cere locuitorilor să scrie pe pagina de Facebook a Primăriei experienţele în care li s-au cerut “atentţi” de la instituţii publice.

Primăria din România care a declarat război Şpăgii! Mesajul primarului

Pe Facebook, Primaria Municipiului Giurgiu a scris: După impactul foarte mare pe care l-a avut o postare personală a dlui.primar Nicolae Barbu legată de exemplul de bună practică de la Spitatul din Tulcea, unde este afişat pe toate uşile faptul că nu se acceptă şpagă şi se pare că aşa stau lucrurile şi in realitate, am decis să creăm un eveniment pe aceasta temă dedicată giurgiuvenilor.

“Mă adresez vouă, cetătenilor acestui oras, cu rugamintea de a veni cu sugestii, cu idei şi cu recomandari legate de schimbarea în bine a sistemului institutional din Romania, indiferent de domeniul de activitate.

Vreau ca exemplul de la Tulcea sa nu ramana singular, si de ce nu, la un moment dat, să ne bucurăm de aceeaşi situaţie şi la Spitalul din Giurgiu şi în toate instituţiile publice. Poate că initiativa vi se pare idealistă, dar trebuie să pornim dintr-un punct.

Vă invit aşadar să scriem pe aceasta pagină părerile despre acest subiect, dar mai ales experienţele personale, pozitive sau negative, într-un limbaj care să ne facă cinste şi sa nu fie necesară intervenţia administratorului, asumându-ne identitatea şi fiind sinceri în ceea ce postăm”, scria primarul Barbu pe contul personal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spaga,
primar,
mesaj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.