Primăria Capitalei va reface un fost hotel cu peste 120 de milioane de lei

Postat la 26 februarie 2019 219 afişări

Primăria Capitalei va investi peste 120 de milioane de lei pentru refacerea unui fost hotel de pe strada Academiei, potrivit unui proiect al Consiliului General al Municipiului Bucureşti. PMB nu spune însă ce va face cu acest hotel, care va fi de 4 stele.

Primăria Capitalei va reface un fost hotel cu peste 120 de milioane de lei

„Imobilul va primi funcţiunea de hotel cu dotările aferente categoriei de 4 stele. La parter vor fi amenajate recepţia hotelului, restaurantul cu bucătăria aferentă şi funcţiunile specifice. La subsolul numărul 1 vor fi amenajate următoarele funcţiuni: bucătăria, vestiarele personalului, spaţiile tehnice şi o zonă de spa cu piscină tip jacuzzi, saună, masaj”, se arată în proiectul de hotărâre votat, marţi, în şedinţa CGMB.

 

În cadrul şedinţei, consilierul general USR Roxana Wring a întrebat reprezentanţii Municipalităţii de ce Primăria investeşte într-un hotel, şi ce se va întâmpla cu această clădire după refacere, însă nu a primit un răspuns concret.

 

„După ce va fi refăcut, vom propune un proiect care va intra în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, a declarat Gabriela Firea.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.