Primăria Capitalei, decizie în cazul bucureştenilor care nu au primit vouchere pentru biciclete

Postat la 16 ianuarie 2018 291 afişări

CGMB a aprobat acordarea a 25.000 de vouchere în valoare de 500 lei participanţilor care au îndeplinit condiţiile de înscriere în proiectul ,,Biciclişti în Bucureşti” în perioada 24 - 25 iulie 2017 şi nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor de vouchere, potrivit Primăriei Capitalei.

Primăria Capitalei, decizie în cazul bucureştenilor care nu au primit vouchere pentru biciclete

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice, dispozitive de tip Segway/Ninebot şi accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

"Pentru a fi incluşi în etapa a doua a Programului, participanţii care au transmis solicitări în perioada 24 - 25 iulie 2017 pe adresa de e-mail biciclisti@pmb.ro, şi nu s-au regăsit pe lista primilor 5000 de beneficiari vor fi invitaţi să-şi actualizeze datele de identificare prin accesarea, o singură dată, a link-ului personalizat ce va fi transmis de Organizator pe adresa de e-mail a fiecărui participant în perioada imediat următoare. După transmiterea datelor, participanţii vor primi pe adresa de e-mail un mesaj cu numărul de înregistrare alocat în Program", arată Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă remis marţi MEDIAFAX.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.