Primar PSD: Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării

Postat la 25 iunie 2018 84 afişări

Sabin Bociu, primarul oraşului Jebel şi vicepreşedinte al PSD Timiş, a declarat, luni, că Liviu Dragnea ar trebui să plece de la conducerea partidului şi “a ţării”, după ce a fost condamnat, şi că nu se alătură “grupului de sinucigaşi politici”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primar PSD: Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării

Primarul oraşului Jebel, din judeţul Timiş, Sabin Bociu, a postat, luni dimineaţa, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îi solicit demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului, după ce a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare.

“Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigaşi politici şi dezavuez deciziile CExN! Trăiesc cu speranţa că sunt mulţi colegi ce gândesc la fel ca mine şi că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor”, a scris Sabin Bociu, care este şi vicepreşedinte al PSD Timiş, pe reţeaua de socializare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.