Primar din Vâlcea, arestat după ce ar fi primit mită

Postat la 17 noiembrie 2017 180 afişări

Primarul comunei Prundeni, judeţul Vâlcea, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile, de magistraţii Tribunalului Vâlcea. El este acuzat că a primit bani pentru a asigura contracte unei societăţi, dar şi că a schimbat destinaţia unor bani primiţi pentru obiective afectate de calamităţi.

Primar din Vâlcea, arestat după ce ar fi primit mită

Decizia Tribunalului Vâlcea de arestare preventivă a primarului acuzat de luare de mită, abuz în serviciu, deturnare de fonduri, fals intelectual şi uz de fals, toate în formă continuată, nu este definitivă.

Ion Horăscu este acuzat că, în perioada 2009 – 2010, a primit de la un om de afaceri, în două rânduri, bani pentru a asigura încheierea şi executarea unor contracte de achiziţie publică între Primăria Prundeni şi societăţile reprezentate de afacerist.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.