Prima LOVITURĂ pentru Trump: un senator susţinut de el pierde alegerile într-un stat dominat de republicani

Postat la 13 decembrie 2017 79 afişări

Politicianul democrat Doug Jones a câştigat scrutinul parţial pentru un post de senator, învingându-l pe republicanul Roy Moore, care era susţinut de preşedintele Donald Trump, situaţia generând reducerea majorităţii republicane în Senatul Statelor Unite, informează site-ul agenţiei Reuters.

Prima LOVITURĂ pentru Trump: un senator susţinut de el pierde alegerile într-un stat dominat de republicani

Victoria obţinută de Doug Jones în statul Alabama, prima a unui candidat democrat în ultimii 25 de ani, reduce majoritatea republicană în Senat la 51/49 de locuri.

Roy Moore, un politician conservator care în campania electorală a fost vizat de acuzaţii de hărţuire sexuală, a refuzat să admită înfrângerea. După numărarea a 99% din voturi, Doug Jones are un avans de 1,5%.

Victoria politicianului democrat riscă să afecteze politicile Administraţiei Donald Trump, în contextul reducerii majorităţii republicane în Senatul SUA.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.