Prima emisiune "Vocea României" din noul sezon, urmărită de peste 1,5 milioane de telespectatori

Autor: Dorina Călin Postat la 19 septembrie 2015 589 afişări

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii "Vocea României" a debutat, vineri seară, cu o ediţie urmărită de peste 1,5 milioane de telespectatori, care au putut viziona un spectacol desăvârşit, concurenţi talentaţi şi lupta aprigă a celor patru antrenori pentru cele mai bune voci, informează Pro TV.

Pe întreaga durată de difuzare, 20.30 - 22.57, la nivel naţional, peste 1,5 milioane de telespectatori au urmărit competiţia, iar în minutul de maximă audienţă de la ora 21.43 peste 2 milioane de români s-au uitat la "Vocea României", informează un comunicat remis MEDIAFAX de Pro TV.

Potrivit sursei citate, prima ediţie a noului sezon "Vocea României" a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public şi a înregistrat 10.2 puncte de rating şi 30.7% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 4.6 puncte de rating şi 13.9% share.

La emisiunea de vineri, concurenţii au venit pregătiţi să impresioneze, iar antrenorii au fost inspiraţi şi i-au ales pe cei mai buni în echipele lor.

Cea care a deschis prima ediţie a noului sezon "Vocea României" a fost Claudia Andas, care a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune cu interpretarea ei versatilă şi rock. Concurenta a cântat melodia "Simply the best", iar antrenorii au încercat să o convingă pe Claudia să-i aleagă şi i-au făcut promisiuni tentante. În final, concurenta a decis să meargă în #echipatudor.

Florin Eugen Cruceru a venit la "Vocea României" şi a cântat melodia "Billionaire" într-o manieră originală şi a reuşit să-l convingă pe Marius Moga să întoarcă scaunul pentru el, aducând astfel un prim concurent în #echipamoga.

De asemenea, Ovidiu Turcu a impresionat cu interpretarea plină de forţă a melodiei "The Great Pretender", dar şi prin atitudinea sa. Pentru Ovidiu s-au întors Tudor Chirilă, Smiley şi Marius Moga, care au încercat să-l atragă în echipele lor. Concurentul i-a ascultat atent pe toţi cei trei antrenori, dar a decis să meargă în #echipatudor.

Biu Marquetti a interpretat, vineri seară, melodia "Solo se vive una vez" şi a făcut-o pe Loredana să danseze şi să se întoarcă pentru a o lua în echipa ei. Extrem de încântată de alegerea făcută, antrenoarea a spus: "Bine ai venit în #echipaloredana!".

La rândul ei, Cristina Vasopol i-a făcut pe antrenori să ducă o luptă dură pentru a o avea în echipa lor. Concurenta a cântat piesa "Cry baby" şi a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune, alegând în cele din urmă să i se alăture lui Biu în #echipaloredana.

Antrenorii au avut parte aseară de prima surpriză a acestui nou sezon. Chiar dacă Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga s-au întors în momentul în care Michel Kotcha a cântat melodia "Forget you", cei patru nu l-au văzut, deoarece concurentul era ascuns în spatele cortinei. S-au luptat pentru el, dar argumentele lui Smiley l-au convins, iar Michel este primul concurent al acestui sezon din #echipasmiley.

Cristina Stroe a cântat melodia "Dor de viaţă" şi i-a convins pe Marius Moga şi pe Tudor Chirilă să-şi întoarcă scaunele. Cristina a fost convinsă în cele din urmă să meargă mai departe în #echipamoga.

Diana Cazan a încheiat prima ediţie a noului sezon "Vocea României". Concurenta a interpretat melodia "Clown", a emoţionat şi i-a impresionat pe Tudor Chirilă, Smiley şi Marius Moga, care şi-au întors scaunele pentru a o avea în echipa lor, însă Diana îşi continuă drumul în competiţie în #echipasmiley.

După prima ediţie a celui de-al cincilea sezon "Vocea României", cele patru echipe includ un număr egal de concurenţi. Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga au început să îşi formeze echipele şi au câte doi concurenţi cu care vor să meargă mai departe spre mult râvnitul trofeu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VOCEA ROMÂNIEI,
AUDIENŢE,
/actualitate/prima-emisiune-vocea-romaniei-din-noul-sezon-urmarita-de-peste-1-5-milioane-de-telespectatori-14725900
14725900
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.