PRIMA declaraţie a unuia dintre patronii clubului incendiat, după tragedia de vineri: O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Nu pot decât să stau cu capul plecat în faţa judecăţii

Autor: Aurelia Alexa Postat la 03 noiembrie 2015 645 afişări

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, transmite, prin avocatul său, că este împietrit de durere, că o parte din el a murit pe 30 octombrie, la Colectiv - un loc din care a vrut să facă o poveste frumoasă - şi că regretă enorm tot ce s-a întâmplat.

Mesajul lui Costin Mincu a fost postat de către avocatul său, Vlad Hosu, pe pagina Facebook.

"Sunt împietrit de durerea din mine şi din jurul meu. Am pierdut colegi şi prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toţi. Alţii se zbat la margine de viaţă, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toţi, în gând, în fiecare clipă de acum şi până voi închide ochii”, spune patronul clubului.

Acesta susţine că a vrut să facă o poveste frumoasă din Colectiv, dar că povestea s-a sfârşit printr-un coşmar.

"Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârşit printr-un coşmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aş vrea să pot şterge lacrimile de pe obrajii celor care-i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în faţa judecăţii. Regret enorm ce s-a întâmplat”, a mai spus Costin Mincu.

Cei trei patroni ai Clubului Colectiv - Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu - au fost reţinuţi luni, pentru ucidere din culpă, iar marţi procurorii cer Judecătoriei Sectorului 4 arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Incendiul din Clubul Colectiv s-a produs ca urmare a faptului că a fost permis accesul unui număr de persoane mult peste limita admisă a localului, precum şi a desfăşurării unui foc de artificii în condiţiile amenajării interioare improprii unor astfel de activităţi, preciza Parchetul instanţei supreme.

În urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 32 de persoane, iar alte aproximativ 130 sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
COSTIN MINCU,
POSTARE,
/actualitate/prima-declaratie-a-unuia-dintre-patronii-clubului-incendiat-dupa-tragedia-de-vineri-o-parte-din-mine-a-murit-pe-30-octombrie-la-colectiv-nu-pot-decat-sa-stau-cu-capul-plecat-in-fata-judecatii-14872459
14872459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.