Prima companie aeriana care anunta PROMOŢII la biletele de avion pentru ţările unde turismul începe să renască. Vezi unde poţi zbura cu puţin peste 100 de lei

Autor: Ioana Matei Postat la 26 mai 2020 8032 afişări

Prima companie aeriana care anunta PROMOŢII la biletele de avion pentru ţările unde turismul începe să renască. Vezi unde poţi zbura cu puţin peste 100 de lei

Ryanair, cel mai mare operator low-cost european, a confirmat astăzi că plănuieşte să opereze la 40% din programul normal de zbor din luna iulie, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Anunţul vine în contextul în care Spania a anunţat că îşi va deschide graniţele pentru turişti de la 1 iulie, în oglindă cu planurile anunţate mai devreme ale Italiei, Ciprului, Greciei şi Portugaliei. 

 

Reprezentanţii Ryanair spun că vor lansa zboruri zilnice din ţări din Europa în aeroporturi cheie precum Portugalia, Spania, Italia, Grecia şi Cipru de la 1 iulie. 

Ryanair a anunţat că oferă şi o promoţie pentru călătorii în lunile iulie şi august cu preţuri care pornesc de la 29,99 euro pe un singur segment de zbor, dacă aceste locuri vor fi rezervate până joi noaptea. 

 

„După patru luni de izolare, sunt binevenite aceste măsuri ale guvernelor din Italia, Grecia, Portugalia, Spania şi Cipru de a-şi deschide graniţele, de a înlătura restricţiile de zbor şi de a renunţa la carantinele ineficiente. Familiile europene, care au fost subiectul izolării în ultimele 10 săptămâni, pot acum să îşi rezerve vacanţele mult dorite spre Spania, Portugalia, Italia, Grecia şi alte destinaţii mediteraneene în iulie şi august, înainte de începerea şcolilor.

 

Ryanair va opera 1.000 de zboruri zilnice de la 1 iulie şi oferă spre vânzare  locuri la preţuri reduse (...). Toate zborurile Ryanair vor avea implementate la bordul aeronavelor măsuri de protecţie a sănătăţii, care vor solicita pasagerilor (şi echipajelor) Ryanair să poarte măşti faciale tot timpul în terminalele aeroporturilor şi la bordul aeronavelor, în acord cu regulile UE”, a spus Eddie Wilson, CEO-ul Ryanair. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
companie,
vacanta,
promotii,
portugalia,
cipru,
grecia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.