Prima companie aeriană care acceptă plăţi în bitcoin şi ethereum: Un abonament global nelimitat costă 7,3 bitcoin

Postat la 06 decembrie 2017 304 afişări

Prima compania aeriană din lume care funcţionează pe baza politicii „all-you-can-fly”, anunţă că include posibilitatea de plată prin criptomonede, potrivit Business Insider.

Prima companie aeriană care acceptă plăţi în bitcoin şi ethereum: Un abonament global nelimitat costă 7,3 bitcoin

Surf Air acceptă plăţi în bitcoin şi ethereum pentru abonamentele lunare şi pentru zborurile internaţionale, în cadrul unei strategii descrise drept „progres natural”.

 

„Surf Air a fost construit pe ideea de a fi disruptivă şi de a schimba modul în care oamenii cumpără bilete sau accesează zborurile cu avionul, deci este o mutare foarte logică să fim printre primii furnizori de servicii din lume care acceptă noi forme de plată precum bitcoin şi ethereum”, spune CEO-ul Surf Air Europe, Simon Talling-Smith.

 

Bitcoin a depăşit pragul de 12.000 de dolari, datorită interesului din ce în ce mai ridicat prezentat de investitori.

 

Surf Air este o companie privată care şi-a legat zborurile din Statele Unite cu rute europene în iunie anul acesta. Compania efectuează peste 70 de zboruri zilnice în California şi peste 30 de zboruri spre Texas, iar pasagerii vor avea curând posibilitatea de a zbura din Londra în Zurich sau din Ibiza în Cannes. Noi rute vor fi inaugurate de la Zurich către Munchen şi către Luxembourg.

 

Operatorul oferă patru variante de abonametne: Unlimited Global, care le permite clienţilor să călătorească din şi spre California, Texas şi Europa, şi oferă acces nelimitat la toate rutele pentru un an; Unlimited Europe, Unlimited United States şi Unlimited California sau Texas.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.