Prima bancă din România care şi-a închis toate casieriile. Ce s-a întâmplat cu cei 231 de angajaţi din sucursale, câţi au plecat şi câţi au rămas în bancă

Postat la 28 ianuarie 2019 325 afişări

Aproximativ 40% din angajaţii ING Bank din cele 33 de unităţi teri­to­riale proprii au rămas în ca­drul su­cursalei locale a băn­cii olan­deze după fi­na­liza­rea pro­cesului de digi­ta­li­zare şi în­chi­dere a ca­sie­riilor.

Prima bancă din România care şi-a închis toate casieriile. Ce s-a întâmplat cu cei 231 de angajaţi din sucursale, câţi au plecat şi câţi au rămas în bancă

În medie, în fie­care din cele 33 de agen­ţii pro­prii ING Bank lu­crau 7 an­ga­jaţi, po­tri­vit da­te­lor trans­mi­se de ban­că, ceea ce în­seam­nă că apro­xi­ma­tiv 92 de an­ga­jaţi din cei 231 şi-au păs­trat locurile de muncă.

Pe de altă parte, aproape o trei­me din agajaţii ING din agenţiile terito­ria­le, circa 70 de oameni, potrivit calcu­le­lor ZF, şi-au găsit singuri alte joburi pe par­cursul programului de transfor­ma­re digitală, în timp ce pentru 30% banca va pune la dispoziţie un pro­gram de consiliere în carieră şi va acor­da un bu­get de training, aces­tea având sco­pul de a-i ajuta pe foştii an­ga­jaţi să se rein­te­gre­ze pe piaţa muncii.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ing,
angajati,
banca,
desfiintare,
plecare,
ing bank

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.