Prim-ministrul Scoţiei se pregăteşte pentru alegeri anticipate în Marea Britanie

Autor: Andra Stroe Postat la 27 iunie 2018 136 afişări

Prim-ministrul Scoţiei, Nicola Sturgeon, şi-a numit unul dintre principalii aliaţi într-o poziţie de campanie electorală, deoarece crede că Marea Britanie va organiza alegeri anticipate înainte să părăsească Uniunea Europeană, relatează Reuters.

Prim-ministrul Scoţiei se pregăteşte pentru alegeri anticipate în Marea Britanie

Partidul Naţional Scoţian (SNP) pro-independenţă condus de Nicola Sturgeon consideră că trebuie să fie pregătit pentru orice eventualitate, în contextul în care May, care conduce un partid şi o ţară profund divizate, se străduie să obţină o înţelegere cu Uniunea Europeană înainte ca ţara să părăsească Blocul comunitar în 2019.

În încercarea de a-şi pregăti partidul pentru posibilele alegeri anticipate, Sturgeon l-a numit pe ministrul Economiei, Keith Brown, într-o poziţie de campanie electorală pentru partidul SNP, a declarat pentru BBC ministrul Educaţiei, John Swinney.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.