Preţurile gazelor din Marea Britanie au crescut cu 20% după explozia din Austria

Postat la 12 decembrie 2017 103 afişări

Preţurile gazelor în Marea Britanie au crescut cu 20%, marţi, după explozia unui nod de distribuţie a gazelor naturale de la Baumgarten, de lângă Viena.

Preţurile gazelor din Marea Britanie au crescut cu 20% după explozia din Austria

Italia va declara stare de urgenţă pentru stocurile de energie, după explozia unui nod de distribuţie a gazelor de la Baumgarten, de lângă Viena, a declarat ministrul Industriei, Carlo Calenda, citat de Reuters.

Divizia care se ocupă de exportul gazelor naturale de la Gazprom a transmis că lucrează la redirecţionarea fluxului de gaze, după explozia de la Baumgarten, de lângă Viena, care a avut loc marţi dimineaţa, în jurul orei locale 8.45 (9.45, ora României). În urma exploziei a izbucnit şi un incendiu.

Explozia s-a soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor 18 persoane, informează site-ul postului Deutsche Welle.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.