Preţul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Postat la 06 noiembrie 2017 46 afişări

Preţul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din iulie 2015, la începutul şedinţei de tranzacţionare de luni, în contextul în care prinţul moştenitor Mohammad bin Salman a înfiinţat un comitet anticorupţie, care a decis arestarea unor prinţi saudiţi şi oameni de afaceri, potrivit Reuters.

Preţul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Contractele pentru ţiţeiul Brent, care reprezintă valoarea de referinţă pentru preţul petrolului, au ajuns, luni, la 62,90 de dolari pe baril, cel mai ridicat nivel din luna iulie 2015, cu 40% mai mult faţă de nivelul din iunie 2017.

Ţiţeiul West Texas Intermediate din Statele Unite a trecut de 56 de dolari pe baril, cel mai ridicat nivel din iulie 2015.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.