Preţul orientativ şi dimensiunea viitoarei IPO a NN Group

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 iunie 2014 49 afişări

ING a anunţat intervalul de preţ orientativ şi dimensiunea viitoarei oferte publice iniţiale a NN Group. Astfel, grupul intenţionează să ofere 70 milioane de acţiuni ordinare existente ale NN Group la un preţ orientativ situat între 18,50 euro şi 22,00 euro/acţiune. Conform acestui interval de preţ, valoarea totală a ofertei s-ar situa între 1,3 şi 1,5 miliarde de euro.

Se estimează că tranzacţionarea acţiunilor NN Group la bursa Euronext Amsterdam va începe la 2 iulie 2014, sub denumirea „NN Group” şi codul „NN”.

Dupa vanzarea actiunilor, participarea ING se va reduce la (aproximativ) 73,6% din actiunile NN Group. Aceasta strategie este aliniata cerintelor Comisiei Europene, care prevad ca ING Group sa renunte la mai mult de 50% din actiunile NN Group pana in decembrie 2015 si la procentul ramas pana la 31 decembrie 2016.

Informatii complete despre oferta vor fi disponibile in prospectul de emisiune al NN Group ce urmeaza a fi aprobat de Autoritatea de Supraveghere a Pietelor Financiare din Olanda (AFM). Prospectul va fi pus la dispozitia publicului pe pagina www.nn-group.com incepand de astazi, 17 iunie, dupa aprobarea de catre AFM

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pret,
ipo,
actiuni,
ing,
oferta,
grup,
miliarde,
pietele financiare
/actualitate/pretul-orientativ-si-dimensiunea-viitoarei-ipo-a-nn-group-12774638
12774638
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.