Preţul astronomic pe care îl cere o femeie pentru închirierea unei garsoniere de 3,7 mp

Autor: Andra Stroe Postat la 01 februarie 2018 518 afişări

Detaliile din anunţurile postate de unii proprietari pe site-urile de închirieri nu corespund întotdeauna realităţii. De asta s-a convins şi un reporter sub acoperire al ziarului Apple Daily, când a contactat-o pe proprietara unui studio „super-confortabil” din Hong Kong.

Spiritul antreprenorial a împins-o pe Milky Wong, o locuitoare din Hong Kong, unul dintre oraşele cu cel mai scump nivel de trai din lume, să dea spre închiriere, la „doar 260 de lire sterline” pe lună, ceea ce ea numeşte o „casă super-confortabilă”. Aceasta a postat anunţul pe site-ul 591.com.hk, oferta sa fiind o proprietate „minunată”, mai precis, o încăpere de 3.7 de metri pătraţi.

Potrivit MailOnline, camera situată în apropierea staţiei de metrou Yau Ma Tei din Kowloon este dotată cu o canapea extensibilă, o chiuvetă şi o toaletă, pe care proprietara le consideră suficiente pentru o persoană cu venituri mici.

Un alt chiriaş din clădirea respectivă plăteşte pentru un apartament de 10 de metri pătraţi la 360 de lire sterline lunar. Acesta a declarat pentru Apple Daily că este „ridicol” să plăteşti 260 de lire sterline lunar ca să locuieşti într-o încăpere de dimensiunea unei băi.

Şi alţi utilizatori au site-ului au criticat-o pe Wong, spunând ironic: „Locaţie prietenoasă? Nici măcar nu te poţi mişca în apartament”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.