Preşedintele Iohannis şi soţia sa, la slujba de la Biserica romano-catolică "Sf.Andrei" din Mangalia

Autor: Cosmin Vaideanu Postat la 14 iunie 2015 396 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au fost prezenţi, duminică, la Biserica romano-catolică "Sfântul Andrei" din Mangalia, unde au asistat la slujba religioasă.

Potrivit reprezentanţilor bisericii, şeful statului a venit împreună cu soţia sa şi cu câţiva prieteni, în jurul orei 10.30, şi cu toţii au asistat la slujba religioasă.

După încheierea acesteia, şeful statului a stat de vorbă cu reprezentanţii bisericii, după care a plecat împreună cu cei care îl însoţeau.

Aceasta este prima vizită a unui şef de stat la Biserica romano-catolică "Sfântul Andrei" din Mangalia, spun reprezentanţii acesteia.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, se află pe litoral la acest sfârşit de săptămână.

Şeful statului a împlinit, sâmbătă, 56 de ani.

De ziua sa de naştere, preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, alături de soţia sa, în staţiunea Neptun, la vila de protocol, unde potrivit unor surse locale ar fi ajuns încă de vineri seară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
BISERICĂ,
/actualitate/presedintele-iohannis-si-sotia-sa-la-slujba-de-la-biserica-romano-catolica-sf-andrei-din-mangalia-14451456
14451456
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.