Preşedintele Iohannis a fost internat şi operat la umărul drept. "Operaţia a fost una reuşită, mă simt bine"

Postat la 26 aprilie 2016 217 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a fost internat marţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" şi operat la nivelul umărului drept, informează Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Iohannis a fost internat şi operat la umărul drept. "Operaţia a fost una reuşită, mă simt bine"

 Redăm comunicatul oficial al Administraţiei Prezidenţiale:

"Starea de sănătate a Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marţi, 26 aprilie a.c., la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" şi operat la nivelul umărului drept.

Intervenţia chirurgicală a decurs în condiţii optime, cu respectarea tuturor procedurilor.

Starea de sănătate a Preşedintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei."

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-iohannis-a-fost-internat-si-operat-la-umarul-drept-operatia-a-fost-una-reusita-ma-simt-bine-15273593
15273593
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.