Culiţă Tărâţă, unul dintre cei mai bogaţi latifundiari din România, a murit

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 22 noiembrie 2014 142 afişări

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Culiţă Tărâţă, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 62 de ani, în urma unei boli incurabile, potrivit unui anunţ făcut de familia acestuia.

Potrivit radioiasi.ro, în ultima perioadă, starea de sănătate a lui Culiţă Tărâţă era vizibil afectată de boală şi de chimioterapia pe care o făcea la clinica AKH din Viena, Austria, în ultimele şase luni el fiind în concediu medical, venind rar la Consiliul Judeţean.

Culiţă Tărâţă a fost deputat PSD în două mandate, între anii 2000 - 2004 şi 2008 - 2012. În anul 2011, a demisionat din PSD şi a devenit fondator şi vicepreşedinte al UNPR. În anul 2012, Culiţă Tărâţă a candidat şi a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ în cadrul unei alianţe UNPR cu PDL şi PNŢCD.

De profesie inginer agronom, Culiţă Tărâţă, născut la 6 decembrie 1952, în comuna Bozieni, judeţul Neamţ, a fost şi fondatorul Holdingului TCE 3 Brazi care a avut în administrare Insula Mare a Brăilei.

Culiţă Tărâţă era căsătorit şi avea trei copii.

Sicriul cu trupul neînsufleţit se află depus la domiciliul lui Culiţă Tărâţă, iar marţi va avea loc înmormântarea acestuia, la cimitirul Eternitatea din municipiul Piatra Neamţ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CULIŢĂ TĂRÂŢĂ,
DECES,
/actualitate/culita-tarata-unul-dintre-cei-mai-bogati-latifundiari-din-romania-a-murit-13618696
13618696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.