Preşedintele Comisiei Europene se va adresa Parlamentului român pe 11 mai

Postat la 18 aprilie 2017 37 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine un discurs în plenul reunit al Camerelor cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la proclamarea independenţei României, iar preşedintele Comisiei Europene va rosti o alocuţiune pe 11 mai, a anunţat marţi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Comisiei Europene se va adresa Parlamentului român pe 11 mai

"Pe data de 9 mai preşedintele Româniein doreşte să adreseze Parlamentului un mesaj cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la proclamarea independenţei României şi cu ocazia Zilei Europei", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.

Preşedintele Klaus Iohannis adresase saptămâna trecută o solicitare în acest sens Birourilor Permanente Reunite. De asemenea, pe 11 mai, preşedintele Comisiei Europene va fi prezent la Bucureşti, cu ocazia împlinirii a zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.