Preşedintele Argentinei, Alberto Fernandez, a anunţat că are COVID-19

Autor: Laura Buciu Postat la 03 aprilie 2021 31 afişări

Preşedintele Argentinei, Alberto Fernandez, a anunţat, sâmbătă, că are COVID-19. El şi-a făcut un test rapid după ce, la finalul zilei, a avut febră şi o uşoară durere de cap. Fernandez s-a izolat şi aşteaptă rezultatul testului PCR, starea sa fiind bună.

Preşedintele Argentinei,  Alberto Fernandez,  a anunţat că are COVID-19

Preşedintele Argentinei, Alberto Fernandez, a anunţat, pe Facebook, că a făcut febră 37,3 şi a avut o durere de cap uşoară, astfel că a decis să facă un test rapid, iar acesta a fost pozitiv.

Fernandez a aşteaptă acum rezultatului testului PCR, fiind în izolare şi respectând protocolul şi instrucţiunile medicului personal.

„Am contactat persoanele cu care m-am întâlnit în ultimele 48 de ore”, spune preşedintele.

El a precizat că s simte bine şi a făcut un apel către populaţie să fie foarte atentă.

„Vă rog pe toţi să fiţi atenţi, să respectaţi recomandările. E evident că pandemia nu a trecut şi trebuie să avem în continuare grijă de noi”, a spus Alberto Fernandez.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alberto fernandez,
covid,
preşedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.