Preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, pus sub acuzare de DNA pentru trafic de influenţă, în dosarul parlamentarilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun

Postat la 10 februarie 2016 122 afişări

Preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, pus sub acuzare de DNA pentru trafic de influenţă, în dosarul parlamentarilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun

Preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, a fost pus sub acuzare în dosarul parlamentarilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, a stat circa o oră la sediul DNA. Potrivit surselor judiciare, citate de MEDIAFAX, preşedintele ANAF a fost pus acuzare pentru trafic de influenţă, în dosarul parlamentarilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun.

În acelaşi dosar, spun surse judiciare, a fost pus sub învinuire şi vicepreşedintele ANAF, Mihai Gogancea Vătăşoiu.

DNA a cerut miercuri încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, pentru trafic de influenţă, fals în declaraţii, deturnare de fonduri, spălare de bani.

Deputatul PSD Mădălin Voicu este acuzat de trafic de influenţă, fals în declaraţii, spălare a banilor, toate în formă continuată.

Deputatul Nicolae Păun, care este şi preşedinte al Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa este acuzat de " folosire sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor europene, deturnare de fonduri, spălare a banilor, cumpărare de influenţă, influenţare a declaraţiilor, toate în formă continuată".

Conform DNA, dosarul vizează nereguli în derularea proiectului "Antreprenoriatul social, o şansă pentru comunităţile de romi", cu finanţare din fonduri europene, care s-a derulat în perioada 2010-2013.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-anaf-gelu-stefan-diaconu-pus-sub-acuzare-de-dna-pentru-trafic-de-influenta-in-dosarul-parlamentarilor-madalin-voicu-si-nicolae-paun-15063368
15063368
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.