Premierul canadian Justin Trudeau a fost întrebat dacă va reintroduce vizele pentru români

Postat la 15 iunie 2018 55 afişări

Premierul canadian Trudeau a declarat, fiind întrebat de un parlamentar conservator dacă ia în considerare reintroducerea vizelor pentru români, având în vedere activitatea criminală a unor grupuri, că se va asigura că nimeni nu va abuza de politica abordată de Canada privind imigraţia.

Premierul canadian Justin Trudeau a fost întrebat dacă va reintroduce vizele pentru români

Un raport al serviciilor canadiene de informaţii, publicat miercuri de agenţia Global News, sugerează o creştere a activităţii grupurilor de crimă organizată, formate din români, care vizează Canada.

"Va reintroduce Guvernul canadian vizele pentru români şi va ţine Canada în siguranţă" a întrebat parlamentarul conservator Michele Rempel.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.