Premierul Australiei, "foarte încrezător" că semnalele detectate ar proveni de la avionul malaezian dispărut

Postat la 11 aprilie 2014 35 afişări

Premierul australian Tony Abbott s-a declarat vineri "foarte încrezător" în faptul că semnalele detectate în sudul Oceanului Indian ar proveni de la cutiile negre ale avionului care efectua zborul MH370, dispărut pe 8 martie de pe ecranele radarelor civile.

Premierul Australiei, "foarte încrezător" că semnalele detectate ar proveni de la avionul malaezian dispărut

 "Am redus enorm de mult perimetrul căutărilor şi suntem foarte încrezători în faptul că semnalele pe care le detectăm provin de la cutii negre", a declarat Abbott la Shanghai.

Australia coordonează căutările internaţionale în sudul Oceanului Indian pentru găsirea epavei avionului de tip Boeing 777 aparţinând companiei Malaysia Airlines, dat dispărut pe 8 martie, cu 239 de persoane la bord, în timp ce efectua o cursă Kuala Lumpur-Beijing.

Vastul dispozitiv naval şi aerian mobilizat în zona în care probabil s-a prăbuşit avionul nu a descoperit nimic până la detectarea, weekendul trecut, a unor semnale de înaltă frecvenţă identice celor produse de balizele cutiilor negre ale unui avion.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/premierul-australiei-foarte-increzator-ca-semnalele-detectate-ar-proveni-de-la-avionul-malaezian-disparut-12450940
12450940
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.