Premieră la Bucureşti. Angajaţii Sectorului 6 spală mobilierul stradal şi semnele de circulaţie

Autor: Petru Mazilu Postat la 26 aprilie 2021 30 afişări

Angajaţii companiei de salubrizare din Sectorul 6 spală mobilierul stradal şi semnele de circulaţie. Campania de curăţenie este monitorizată de angajaţii unei direcţii a Primăriei de sector.

Premieră la Bucureşti. Angajaţii Sectorului 6 spală mobilierul stradal şi semnele de circulaţie

Primarul Sectorului 6 susţine că, în premieră, sunt spălate mobilierul stradal şi semnele de circulaţie.

„Ceea ce facem deja şi vom face şi în următorii ani este să spălăm inclusiv mobilierul stradal şi semnele de circulaţie şi tot ce este de spălat (bănci, stâlpi despărţitori etc.) nu doar străzile. Nu îmi aduc aminte ca în Bucureşti să fi văzut vreodată spălarea mobilierului stradal, noroc că a mai plouat”, a anunţat Ciprian Ciucu pe Facebook.

Edilul şef a mai spus că acţiunea este monitorizată de angajaţii Primăriei şi a dezvăluit faptul că în toate staţiile de autobuz vor fi montate camere de supraveghere.

„Din păcate adăposturile staţiilor RATB au fost deja vandalizate, până vom avea camere de supraveghere vom incerca să ţinem pasul. Pot să spun că de când am venit la primărie URBAN SA se mişcă mai bine. Si ei se mobilizează mai bine dar am întărit şi monitorizarea serviciilor de salubritate prin Direcţia de Servicii Publice pe care am înfiinţat-o in Primăria Sectorului 6 in urmă cu 3 luni. Nu este totul perfect, sunt încă sincope, salubrizarea nu este încă mecanizată corespunzător dar lucrăm la asta si suntem pe calea cea bună”, a precizat Ciucu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sectorul 6,
ciprian ciucu,
mobilier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.