Pregătiţi-vă pentru RĂZBOI: Avertismentul APOCALIPTIC după publicarea documentului OFICIAL

Postat la 09 septembrie 2017 579 afişări

La nivel mondial, tensiunile militare ascendente produc îngrijorări cu privire la începutul unui conflict nuclear. Conform statisticilor publice, există 14.995 de bombe nucleare înregistrate, potrivit Business Insider.

Pregătiţi-vă pentru RĂZBOI: Avertismentul APOCALIPTIC după publicarea documentului OFICIAL

Noua numărătoare a puterii nucleare este realizată printr-un raport întocmit, în iulie 2017, de către Agenţia de Inteligenţă şi Apărare din Statele Unite.

Potrivit Washington Post, care a obţinut documentul, „peste 60 de rachete nucleare sunt controlate în prezent de Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord”.

Cifrele sunt cu atât mai îngrijorătoare cu cât Institutul de Cercetare pentru Pace de la Stockholm estimase, la începutul lunii iunie, un număr de maxim 20 de rachete deţinute de Coreea de Nord.

Un raport separat, obţinut de The Post, sugerează că, statul condus de Kim Jong Un, care se confruntă cu sancţiuni de 1 miliard de dolari, aprobate de Naţiunile Unite, a miniaturizat focoasele nucleare, pentru a le putea folosi încadrate în rachete cu distanţă lungă. Recentele teste performate de Coreea de Nord indică un potenţial de distanţă, al rachetelor, destul de ridicat pentru a ajunge în New York.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.