Predoiu, după discuţiile cu Nuland: România este pe drumul bun graţie reformării Justiţiei

Autor: Indira Crasnea Postat la 14 ianuarie 2015 39 afişări

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că din discuţiile cu Victoria Nuland, asistent al secretarului de stat al SUA, s-a putut trage concluzia că România este în prezent pe un ”drum bun, graţie reformelor din justiţie, noilor coduri şi luptei anticorupţie”.

"Orice evoluţie pozitivă va depinde în continuare de păstrarea acestor progrese şi continuarea consolidării Justiţiei. Aceasta înseamnă implicit şi un sprijin major al guvernului pentru echipa logistică a sistemului judiciar”, a mai spus, pentru MEDIAFAX, Predoiu, adăugând că ”investiţiile în economie vor veni pe fondul consolidării încrederii în aplicarea legii şi în noi politici guvernamentale bazate pe o altă viziune decât cea a guvernului Ponta, care a eşuat în pomeni electorale, planuri nerealizabile şi corupţie”.

Nuland, aflată în vizită oficială în România, s-a întâlnit miercuri cu preşedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, ministrul de Externe Bogdan Aurescu, preşedinţii celor două Camere şi lideri ai partidelor parlamentare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PREDOIU,
NULAND,
/actualitate/predoiu-dupa-discutiile-cu-nuland-romania-este-pe-drumul-bun-gratie-reformarii-justitiei-13765187
13765187
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.