Precizări legate de protestul personalului de la TAROM şi orarul de zbor

Postat la 16 septembrie 2014 41 afişări

Precizări legate de protestul personalului de la TAROM şi orarul de zbor

Biroul de presă al companiei TAROM a emis un comunicat prin care face anumite precizări referitoare la situaţia actuală şi orarul de zbor.

Protestul unor piloţi şi însoţitori de bord continuă marţi, iar pentru soluţionarea acestuia au avut loc întâlniri între reprezentanţii conducerii companiei şi Ministerul Transporturilor şi cei ai personalului navigant pentru analizarea situaţiei.

Părţile au stabilit să poarte discuţii în următoarele zile pentru identificare unor soluţii pentru decongestionarea situaţiei astfel încât operearea zborurilor să se facă în condiţii normale. Totodată, piloţii s-au angajat să asigure cursele următoare pentru ca pasagerii să nu fie puşi în situaţii neplăcute. Dintr-o medie de 59 de curse pe zi (interne, externe, chartere), din cauza lipsei de personal navigant apt de zbor (însoţitori de bord), compania TAROM  are în acest moment 4 anulări şi 3 întârzieri. Curse întârziate până la acest moment:

ROT 315/6 Bucureşti –Munchen – Bucureşti

ROT 381/2 Bucureşti –Paris – Bucureşti

ROT 261/2 Bucureşti –Istanbul – Bucureşti

Curse anulate:

ROT 301/2 Bucureşti –Frankfurt – Bucureşti.  Pasagerii reprogramaţi pe RO 305/6 Bucureşti – Frankfurt – Bucureşti

ROT 351/2 Bucureşti –Geneva – Bucureşti

ROT 701/2 Bucuresti-Iasi-Bucureşti

ROT 201/2 Bucuresti-Chisinau-Bucureşti

Pasagerii curselor TAROM care vor avea întârzieri sau vor fi anulate beneficiază de asistenţă conform Regulamentului EC261/2004 privind drepturile pasagerilor. Compania TAROM le stă la dispoziţie în agenţiile sale sau prin call center.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/precizari-legate-de-protestul-personalului-de-la-tarom-si-orarul-de-zbor-13277476
13277476
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.