Poze cu un stâlp de electricitate în mijlocul drumului, la Caracal, au devenit virale

Postat la 11 octombrie 2017 739 afişări

Poze cu un stâlp de electricitate în mijlocul drumului, la Caracal, au devenit virale pe site-urile de socializare. Primarul din Caracal spune că ”aşa a fost proiectul făcut că a «căzut» stâlpul acela exact acolo”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poze cu un stâlp de electricitate în mijlocul drumului, la Caracal, au devenit virale

Un stâlp de electricitate în mijlocul drumului este cea mai nouă problemă la centura de ocolire a municipiului Caracal, care se construieşte de şapte ani, perioadă în care terenul a suferit atât de multe modificări încât stâlpii de iluminat trebuie relocaţi, fiind nevoie de noi exproprieri.

Stâlpul de electricitate a rămas exact în mijlocul căii de rulare, într-un sens giratoriu al centurii de ocolire a municipiului Caracal, încă nedeschisă traficului rutier.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.