Povestea tânărului care a inventat un nou sport care se bucură de un mare succes - FOTO

Postat la 13 octombrie 2017 196 afişări

Un tânăr norvegian pe nume Simon Sivertsen a inventat un nou sport acvatic. Subwing, după cum a fost denumit sportul, te lasă să "zbori" pe sub apă.

Tânărului de 20 de ani i-a venit ideea în timp ce explora apele din jurul insulelor greceşti. "Am fost uimit de cât de clară era apa, dar îmi lipseau viteza şi adrenalina pe care le dă schiul nautic", a povestit Sivertsen celor de la Daily Mail.

Prin urmare, el a conceput un dispozitiv care să permită un soi de schi subacvatic: e vorba de o placă dotată cu două aripi ce permite scufundarea atunci când e trasă de o barcă.

Preţul pentru o placă de subwing pleacă de la 450 de dolari, dar există şi modele din fibră de carbon ce pot ajunge şi la 900 de dolari.

Sportul în sine s-a dovedit extrem de popular, numeroase publicaţii de renume precum The Wall Street Journal sau Euronews relatând povestea lui Simon Sivertsen.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.