Povestea hanului care a trecut prin două războaie mondiale şi o revoluţie: este o afacere veche de 240 de ani

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 28 august 2016 1142 afişări

Povestea hanului care a trecut prin două războaie mondiale şi o revoluţie: este o afacere veche de 240 de ani

Atunci când îi treci pragul, ai senzaţia că te întorci în timp. Holul are un aspect pe care doar trecerea anilor îl poate da; tablourile arată imagini cu piraţi navigând pe ape tulburi.

Griswold Inn a fost deschis în 1776, anul în care coloniile americane şi-au declarat independenţa faţa de britanici, şi nu a închis niciodată porţile. Aflată în Essex, Connecticut, clădirea a avut iniţial destinaţia de şcoală.

Proprietatea este deţinută de familia Paul, care a cumpărat afacerea în 1995. Are 33 de camere, o sală de mese şi o vastă colecţie de picturi semnate de artişti precum Norman Rockwell, Currier sau Ives. Localnicii îl numesc, simplu, "the Gris". Familia Paul a deschis, în 2010, şi un magazin de suveniruri pentru cei care vor să deţină o parte din istorie.

Curioşii pot cumpăra reproduceri după piese de artă, cărţi sau fotografii vechi. Momentan, magazinul aduce aproximativ 40% din încasările hanului.

Griswold Inn reprezintă centrul comunităţii din Essex, iar mulţi dintre clienţi se întorc an de an. "Oamenii aceştia se întorc an de an cu copii lor, cu nepoţii lor. Cunoaştem bine aceste familii, sunt prietenii noştri", a declarat Greg Paul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/povestea-hanului-care-a-trecut-prin-doua-razboaie-mondiale-si-o-revolutie-este-o-afacere-veche-de-240-de-ani-15616628
15616628
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.