Povestea GUNOIERULUI care a câştigat 15 milioane de dolari la loto. Cum a risipit toţi banii şi a ajuns să doarmă în pădure şi să lucreze într-o fabrică de biscuiţi

Postat la 01 februarie 2018 4857 afişări

Povestea GUNOIERULUI care a câştigat 15 milioane de dolari la loto. Cum a risipit toţi banii şi a ajuns să doarmă în pădure şi să lucreze într-o fabrică de biscuiţi

Chiar dacă ai şanse mai mari să fii lovit de fulger decât să câştigi la loto, aceasta rămâne totuşi cea mai rapidă metodă de a te îmbogăţi.

Dar chiar dacă reuşeşti să te numeri printre puţinii norocoşi, statistica lucrează tot împotriva ta: 7 din 10 câştigători la loterie intră în faliment în mai puţin de doi ani.

Există însă şi cazuri ieşite din comun, aşa cum e cel al lui Michael Carroll din Marea Britanie.

În 2002, Carroll era angajat ca gunoier atunci când a câştigat marele jackpot în valoare de 15 milioane de dolari. Avea doar 19 ani, iar banii i-au luat pur şi simplu minţile: în afară de cadourile pentru familie şi prieteni, el a cheltuit banii pe petreceri, cocaină, jocuri de noroc şi cantităţi impresionante de alcool. Într-un moment de "luciditate", el şi-a cumpărat o vila în Swaffham, Norfolk, în curtea căreia şi-a construit un circuit pe care organiza curse.

În 2010 s-a declarat falimentar şi a început să-şi caute de lucru. La un moment dat, Michael Carroll deveniste atât de sărac încât a fost nevoit să doarmă cu cortul în pădure."A trebuit să dorm în pădure timp de o săptămână pentru că nu aveam unde să stau şi n-aveam jobi. Atunci mi-am dat seama că trebuie să-mi pun viaţa în ordine" îşi aduce aminte Carroll.

Michael Carroll recunoaşte că era un puştan de 19 ani care a luat-o razna cu atât de mulţi bani pe mână."Am 30 de ani şi e timpul să mă maturizez şi îmi place munca", mărturiseşte el.

Acesta încă joacă la loto şi dacă ar câştiga din nou spune că ar ajuta copii care au probleme cu drogurile şi ar emigra în Australia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
loto,
castigare,
premiu,
curse,
alcool,
droguri
/actualitate/povestea-gunoierului-care-a-castigat-15-milioane-de-dolari-la-loto-cum-a-risipit-toti-banii-si-a-ajuns-sa-doarma-in-padure-si-sa-lucreze-intr-o-fabrica-de-biscuiti-16966636
16966636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.