Posibil accident NUCLEAR, în apropierea României: NOR radioactiv în Europa cu valori de sute de ori mai mari decât este admis

Autor: Alina Mihai Postat la 22 noiembrie 2017 723 afişări

Organizaţia ecologistă Greenpeace solicită lansarea unei investigaţii privind o posibilă încercare de ascundere a unui accident nuclear, în contextul depistării unor concentraţii mari de particule radioactive în Europa, dar Rusia a negat acuzaţiile că ar fi la originea incidentului.

Posibil accident NUCLEAR, în apropierea României: NOR radioactiv în Europa cu valori de sute de ori mai mari decât este admis

Un nor de particule radioactive depistat în Europa în ultimele săptămâni indică producerea unui accident nuclear în Rusia sau în Kazahstan spre sfârşitul lunii septembrie, conform Institutului francez pentru Securitate Nucleară (IRSN).

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.