Poşete pentru "iarbă": legalizarea marijuanei duce la apariţia unei noi pieţe de consum

Postat la 16 ianuarie 2016 552 afişări

Poşete pentru "iarbă": legalizarea marijuanei duce la apariţia unei noi pieţe de consum

Odată cu legalizarea consumului şi comercializării de marijuana în anumite părţi ale lumii, apar şi oferte nu numai de produse pe bază de canabis, dar şi de produse menite păstrării şi transportului acestora.

O asemenea idee au avut două americance, Jeanine Moss şi Ann Shuch, care, scrie Washington Post, au creat accesorii pentru doamnele care vor să-şi ia preparatele recreative cu ele fără a renunţa la eleganţă.

Accesoriile create de cele două sunt genţi şi poşete în care purtătoarele pot ţine ”iarba“ fără a le da de gol mirosul, datorită unui strat special de căptuşeală cu care sunt prevăzute acestea.

Genţile şi poşetele fac parte din gama AnnaBis şi pot fi achiziţionate pentru câteva sute de dolari bucata, iar creatoarele sunt în căutare de investitori.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/posete-pentru-iarba-legalizarea-marijuanei-duce-la-aparitia-unei-noi-piete-de-consum-14965540
14965540
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.