Porsche România şi Renault Commercial Roumanie recheamă în service autovehicule Skoda şi Dacia

Postat la 16 martie 2017 126 afişări

Porsche România recheamă în service 707 autovehicule marca Skoda, modelele Rapid şi Octavia III, iar Renault Commercial Roumanie recheamă peste 1.300 de autovehicule Dacia Dokker, se arată în documentele transmise joi de companii către Autoritatea Naţională de Protecţie a Consumatorilor (ANPC).

Porsche România şi Renault Commercial Roumanie recheamă în service autovehicule Skoda şi Dacia

Modelele Rapid şi Octavia III ale Porsche România ar avea probleme la mecanismul de blocare a uşii din interior. „Este posibil să existe o defecţiune la nivelul mecanismului de blocare a uşii din interior (Child Protection)”, se arată în comunicatul emis de constructorul auto.

Potrivit datelor transmise către ANPC, dealerii Skoda vor trimite clienţilor scrisori de rechemare în vederea programării în service. Reparaţia presupune verificarea funcţionării mecanismului, eventual înlocuirea acestuia dacă nu funcţionează corect. Operaţiunea durează aproximativ o oră.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.