Ponta şi Dragnea inspectează, cu barca, mai multe zone inundate din Teleorman

Postat la 22 aprilie 2014 36 afişări

Premierul Victor Ponta a ajuns în statul Beiu din judeţul Teleorman, unde, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea, s-a urcat într-o barcă pentru a vizita mai multe zone inundate.

Ponta şi Dragnea inspectează, cu barca, mai multe zone inundate din Teleorman

 El a anunţat anterior că se va afla şi el în judeţul Teleorman pentru a stabili modul în care Guvernul poate interveni în zonele afectate de inundaţii, arătând că nevoie de intervenţia Administraţiei Apele Române şi de sprijin financiar deoarece problemele sunt provocate de diguri care au cedat.

Şi ministrul Administraţiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea a mers, luni, în Teleorman, anunţând că specialiştii Apelor Române vor decide dacă şi unde poate fi spart digul în zona localităţilor afectate de inundaţiile din ultimele zile, din Teleorman, pentru ca apele să se retragă, având în vedere ce miercuri şi joi sunt prognozate noi ploi.

Bilanţul inundaţiilor provocate de revărsarea râurilor Teleorman, Burdea, Tecuci, Vedea şi Câinelui şi a afluenţilor acestora arată că 131 de case au fost inundate în localităţile Tătărăştii de Jos, Necşeşti, Ciolăneşti, Beuca Vîrtoape, Balaci, Dobroteşti, Siliştea Gumeşti şi Frumoasa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-si-dragnea-inspecteaza-cu-barca-mai-multe-zone-inundate-din-teleorman-12502637
12502637
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.