Ponta: România susţine decizii rapide pentru o piaţă europeană unică a energiei şi încheierea TTIP

Postat la 28 aprilie 2014 38 afişări

Premierul Ponta afirmă că, după încheierea alegerilor europarlamentare, la nivelul Uniunii Europene trebuie să fie decisă foarte repede înfiinţarea pieţei unice a energiei, pentru negociarea cu Rusia a unor preţuri unice la importurile energetice, precum şi încheierea acordului comercial UE-SUA.

Ponta: România susţine decizii rapide pentru o piaţă europeană unică a energiei şi încheierea TTIP

 Prezent, luni, la a 45-a adunare generală a World Trade Centers Association, premierul Victor Ponta le-a reamintit participanţilor că, timp de patru săptămâni, toţi liderii europeni sunt în campanie pentru Parlamentul European, dara arătat că, în urma acestor alegeri, Uniunea Europeană are de adoptat foarte repede două decizii importante.

Prima dintre acestea vizează crearea unei pieţe unice a energiei la nivelul UE şi a fost propusă de premierul Poloniei, Donald Tusk.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-romania-sustine-decizii-rapide-pentru-o-piata-europeana-unica-a-energiei-si-incheierea-ttip-12540704
12540704
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.