Ponta: Linia de metrou Gara de Nord-Aeroport, doar după finalizarea lucrărilor la alte tronsoane

Postat la 25 septembrie 2013 56 afişări

Proiectul Magistralei 6 de metrou, pe tronsonul Gara de Nord-Aeroportul Henri Coandă, va fi finalizat doar după ce autorităţile vor încheia lucrările la tronsonul Drumul Taberei-Universitate şi linia spre Lacul Străuleşti, a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta: Linia de metrou Gara de Nord-Aeroport, doar după finalizarea lucrărilor la alte tronsoane

 "Problema este că dacă începem zece proiecte şi nu terminăm niciunul, asta este cea mai rea variantă. Noi ne-am trezit că săpături trei metri la Magistrala 5 şi niciun ban, cu studiul de fezabilitate şi niciun ban pentru aeroport, cu toate lucrurile începute câte un pic şi nimic terminat. Haideţi să ne concentrăm să terminăm ăsta (Magistrala 5-n.r.), să terminăm Străuleştiul şi după aceea o să facem şi drumul spre aeroport", a spus Ponta, aflat pe şantierul Magistralei 5.

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, s-a întâlnit luni, la sediul ministerului, cu ambasadorul Japoniei la Bucureşti, Keiji Yamamoto, subiectul central al discuţiei fiind proiectul Magistralei 6 Gara de Nord - Aeroportul Henri Coandă, început în 1999 şi care, începând din 2010, beneficiază de un sprijin important din partea guvernului Japoniei printr-un împrumut de 41,8 miliarde yeni (aproximativ 300 milioane de euro) acordat României.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-linia-de-metrou-gara-de-nord-aeroport-doar-dupa-finalizarea-lucrarilor-la-alte-tronsoane-11392198
11392198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.