Ponta, întrebat dacă a vorbit recent cu Hrebenciuc: Habar n-am, probabil. O să citiţi la DNA

Autor: Liviu Dadacus Postat la 20 octombrie 2014 35 afişări

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a fost întrebat, luni, de jurnalişti, dacă a mai vorbit în ultima perioadă cu Viorel Hrebenciuc, el spunând, iniţial, că habar nu are şi că e probabil să fi vorbit, după care a adăugat: ”O să citiţi la DNA”.

Întrebat dacă a mai vorbit cu Hrebenciuc în ultima perioadă, Ponta a răspuns: ”Habar nu am. Probabil, nu mai ştiu. Vorbesc cu foarte multă lume”.

Întrebat dacă a avut recent discuţii cu Hrebenciuc, Ponta a spus: ”O să citiţi la DNA”.

Premierul Victor Ponta a mai susţinut, luni, răspunzând unei întrebări, că el este în interceptările DNA din anul 2010, de când deţine funcţia de preşedinte al PSD.

Întrebat dacă se află în interceptările DNA din dosarele lui Viorel Hrebenciuc, Ponta a răspuns: ”Dar cum s-ar putea să nu fiu?”.

”Eu sunt în interceptări de când sunt preşedinte la PSD, din 2010”, a spus Ponta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
HREBENCIUC,
DNA
/actualitate/ponta-intrebat-daca-a-vorbit-recent-cu-hrebenciuc-habar-n-am-probabil-o-sa-cititi-la-dna-13421851
13421851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.